Contacta amb nosaltres Facebook
ORGANITZACIÓ
COL·LABORADORS

Història

Aquest torneig es començar a materialitzar l’estiu de l’any 2006 per iniciativa de les jugadores i entrenadors del sènior femení del Club Joventut Handbol Mataró, desprès de descobrir l’handbol platja al decidir fer un equip  i participar en alguns tornejos al voltant de Mataró. Al observar que era un esport que enganxava tan a jugadors d’handbol com a no jugadors, per tant que aglutinava un ampli ventall  de possibles equips participants; al observar també l’ambient de complicitat que es generava entre els equips participants i els acompanyants, tan dins de la platja com fora d’ella, i que era una alternativa perfecte per fer esport durant l’estiu, es va pensar en aprofitar la platja que tenim a Mataró per oferir un torneig que pogués formar part del tour a nivell nacional.

Així va néixer el primer torneig d’handbol platja Mataró amb la participació d’una vintena d’equips entre masculins com femenins; amb dues pistes i molta il·lusió aquell primer torneig va ser tot un èxit, cosa que va provocar que al segon any ja haguéssim de fer una tercera pista (per l’augment d’equips participants tan masculins com femenins) amb equips vinguts de tota la geografia espanyola (Bilbao, València, Saragossa, etc…).

A partir d’aquest moment el col·lectiu de gent que  organitzem el torneig decidim constituir-nos com a Associació. Organitzem la tercera i la quarta edició sota les sigles de l’associació i ens trobem amb un increment progressiu de participants i de acompanyants que ens porten a haver de renunciar a alguns equips per falta d’espai. Al iniciar l’estructura de l’edició del torneig d’aquest any, per donar a entrada a equips de base degut a la gran demanda de peticions rebudes l’any passat, tornem a incrementar en una pista el torneig. Es una oportunitat per seguir creixent com a torne

ig i emprendre el camí per arribar a ser un dels millors tornejos de l’Estat. Alhora es més que probable que el torneig passi a ser de tres dies enlloc dels dos, que es venia realitzant fins el moment. Per tant s’iniciaria el torneig divendres i es tancaria amb la disputa de les finals el diumenge.

COL·LABORADORS

MITJANS COL·LABORADORS
Contacta amb nosaltres Facebook